If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
Моята е от Италия и двигателя си перфектен(незнам точните км). Вече ги правят здрави и няма значение откъде е(според мен). А пък и двигател се прави, докато при купето е по-трудно.
Моята е от Италия и двигателя си перфектен(незнам точните км). Вече ги правят здрави и няма значение откъде е(според мен). А пък и двигател се прави, докато при купето е по-трудно.
Хайде стига с тая ръжда ! И моята не е от Италия и имаше ръжда тук там по някои болт отдолу отпред.След обработка с препарат за ръжда всичко заспа вече трета година !
Взимайте коли от Италия без грам ръжда ама с издухани двигатели.Няма кола от Италия с читав двигател
Моята я взех края на април, от автокъща във Варна!Внос от Италия!Неапол!След смяна на тампони на стабилизиращите щанги и един танпон на преден ляв носач,мина преглед в Алфа Ромео сервиз в Австрия!До сега съм и навъртял 16000 км.само със една смяна на масло и филтри!
Според мен много от хората знаят ,че е важно колата да е била при истински собственик а не МУРДЕР както ги наричам аз . Говорим нормално обслужване навреме сменяни части и консумативи а не каране до разпадане ,замазване на положението за продажба и така . Дали е от Италия , Германия или Австрия , Холандия все тая ако човека му е през *** за колата и я ползва единствено за достигане на точка А до точка Б без да обслужва и поддържа .
Според мен много от хората знаят ,че е важно колата да е била при истински собственик а не МУРДЕР както ги наричам аз . Говорим нормално обслужване навреме сменяни части и консумативи а не каране до разпадане ,замазване на положението за продажба и така . Дали е от Италия , Германия или Австрия , Холандия все тая ако човека му е през *** за колата и я ползва единствено за достигане на точка А до точка Б без да обслужва и поддържа .
На Италианските коли купето отдолу няма ръжда. Аз поне съм се нагледал на такива и ....
Но за другите не е така. Едва за колите след 2012 нещата сигурно са се променили, защото забраниха химикалите. Ама лугата не е химикал
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
@koolio
Взех 406 комби от там,колата си е добра за парата,явно уцелихме бройка,но прави впечатление,че колите им не са с изтъркани дискове,гуми галоши и заминали акумулатори. Цените обикновенно са по-ниски от другите къщи. Но като се замисли човек. Акумулатор,гуми,дискове,накладки си спестява. Прави се едно обслужване,ако човек реши и се моли да не е попаднал на свирка без топче
-----------
Пай сеее ...
Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment